Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Βρετανός με τρια «πακιστανικά» κινητά ο επίδοξος εμπρηστής της Μαλακάσας (εικόνες)

Ελλάδα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Βρετανός υπήκοος που εντοπίστηκε στη Μαλακάσα να προσπαθεί να ξεκινήσει φωτιά στην περιοχή. Ωστόσο, ο επίδοξος εμπρηστής έγινε γρήγορα αντιληπτός από περαστικούς και συνελήφθη.

Πληροφορίες ανέφεραν πως λίγο πριν της 10 η αστυνομία ενημερώθηκε ότι για έναν εμπρηστή καθώς ένας άνδρας προσπαθούσε να βάλει φωτιά στη Μαλακάσα πολύ κοντά στην Εθνική Οδό, με κεριά που είχε αφήσει σε πευκοβελόνες.

emprismos

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 31χρονο Βρετανό και να του περάσουν χειροπέδες.

emprismos

Πάνω του βρέθηκαν πέντε αναπτήρες βρέθηκε ένα ακόμα κεράκι και συσκευή γκαζιού.

emprismos

Τονίζεται πως ο επίδοξος εμπρηστής είχε μαζί του τρεις διαφορετικές τηλεφωνικές συνδέσεις. Όλες αντιστοιχούσαν σε «πακιστανικούς» αριθμούς χωρίς πραγματικούς συνδρομητές. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να φανούν και τα κίνητρα του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρεις συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβαν εικόνες Αγίων, ιερά αντικείμενα και αρχαία νομίσματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 61χρονου, της 55χρονης συζύγου του και μίας 83χρονης γυναίκας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθ...

Καιρός: Ξεπέρασε τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Πού χτύπησε κόκκινο ο υδράργυρος

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας μας το Σάββατο 18/05 σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρο...

Φόρτωση άρθρων...