Τετάρτη
24 Δεκεμβρίου 2025

Βρέθηκαν νεκροί πατέρας και κόρη στην Ηλεία: Αναζητούνταν 20 ημέρες

Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα - κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν εδώ και είκοσι μέρες, από τους συγγενείς τους και τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες o 68χρονος και η 44χρονη κόρη του, εντοπίστηκαν νεκροί σε προχωρημένη αποσύνθεση, σε τοποθεσία στο χωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Τον άνδρα και τη γυναίκα βρήκε νεκρούς ιδιοκτήτης βοσκότοπου, ο οποίος είχε να επισκεφθεί το σημείο εδώ και ένα μήνα, όσο διάστημα, δηλαδή, είχαν χαθεί τα ίχνη τους.

Ο βοσκότοπος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 45χλμ. από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά και συγκεκριμένα κοντά στον φράγμα Πηνειού, στη βορειοανατολική Ηλεία.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και η κόρη του σε απόσταση 300 μέτρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξωτερικά φαίνεται να μην έχουν κάποιο τραύμα αλλά περισσότερες απαντήσεις αναμένονται μετά την εξέταση των δύο σορών από ιατροδικαστή.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής για μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση των δύο πτωμάτων, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου που βρίσκονταν για διακοπές στην Ηλεία, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων το απόγευμα της 16ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ΑΑΔΕ ερευνά 3.000 αγρότες για ύποπτες μαζικές εγγραφές και διαγραφές αγρών στο Ε9 εντός του 2025

Ύποπτες περιπτώσεις μαζικής εισαγωγής και διαγραφής αγροτεμαχίων από την περιουσιακή τους κατάσταση (έντυπο Ε9) εντός του 2025, χωρίς επαρκή ή τεκμηριωμένη αιτιολόγηση διαπιστώθηκα...

Φόρτωση άρθρων...