Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Βρέθηκαν οι 9 Ρουμάνοι κωπηλάτες που αγνοούνταν στην Κεφαλονιά - Στο νοσοκομείο ο ένας

Ελλάδα

Συναγερμός στο Λιμενικό και μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό εννέα Ρουμάνων τουριστών ηλικίας 30 -35 ετών, οι οποίοι βγήκαν με όρθιες κωπηλατικές σανίδες SUP από την Πεσσάδα και λόγω του ισχυρού αέρα διασκορπίστηκαν  και βρέθηκαν σε κίνδυνο σε περιοχές από την Πεσσάδα ώς τον Κατελειό.

Αμέσως, ενηρώθηκε το Λιμεναρχείο και σήμανε συναγερμός, κινητοποιήθηκαν άμεσα σκάφη και οχήματα από σε θάλασσα και στεριά. Και τελικά κατάφεραν να εντοπιστούν και οι εννέα.

Για τον έναν, ο οποίος βγήκε στην παραλία του Λουρδά, χρειάστηκε να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ακόμα γνωστή.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...