Σαββάτο
02 Μαρτίου 2024

Νέος Κόσμος: Βρέθηκε DNA των νεκρών του Κορυδαλλού στο αυτοκίνητο με τον βαρύ οπλισμό

Ανατροπή δεδομένων προκύπτει για το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στο Νέο Κόσμο, το οποίο είχε κλαπεί από τη Νίκαιας και έφερε βαρύ οπλισμό. Το αρχικό σενάριο ήθελε το συγκεκριμένο όχημα να είναι υποστηρικτικό της επιχείρησης των εκτελεστών των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό. 

Ωστόσο, οι έρευνες των Αρχών που ξεκίνησαν μετά τον εντοπισμό του, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το όχημα δεν ανήκε τελικά στους εκτελεστές, αλλά το είχαν κλέψει οι ίδιοι οι δολοφονηθέντες, καθώς το γενετικό υλικό που συνέλεξαν από τους χώρους του, ανήκε σε αυτούς τους δύο.

Από τις Αρχές εικάζεται πως τα θύματα του Κορυδαλλού επρόκειτο να το χρησιμοποιήσουν για κάποιο συμβόλαιο θανάτου στην ευρύτερη περιοχή στην οποία βρέθηκε το αυτοκίνητο. Ωστόσο φαίνεται πως το υποψήφιο θύμα γνώριζε τις προθέσεις τους, τους πρόλαβε και σκοτώνοντάς τους πρόλαβε τη δική του εκτέλεση.  

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τη Νίκαια τον Ιανουάριο. Η ιδιοκτήτριά του είχε δηλώσει αμέσως την κλοπή και είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία που το είχε ασφαλίσει. 

Όταν εντοπίστηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, το αυτοκίνητο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ (το αυτοκίνητο είναι SUV και έφερε πλαστές πινακίδες) ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια η οποία παρέπεμψε την Αστυνομία στην ασφαλιστική εταιρεία.

Εκπρόσωποι της τελευταίας πήγαν στο σημείο με κλειδιά και όταν άνοιξαν το αυτοκίνητο βρέθηκαν μπροστά σε δύο καλάσνικοφ, τρία περίστροφα, μία χειροβομβίδα, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. 

Το περιεχόμενό του παρελήφθη από την αστυνομία και τα όπλα υποβλήθηκαν σε βαλλιστική εξέταση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...