Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Βρήκαν ανθρώπινο κρανίο μέσα στο σπίτι που νοίκιασαν

Ελλάδα

Ένα μακάβριο εύρημα βρήκε ένα ζευγάρι όταν πήγαν να καθαρίσουν το σπίτι που νοίκιασαν στην Χαλκίδα. Πάνω στο κρεβάτι και τυλιγμένο σε μια κουβέρτα είδαν ένα ανθρώπινο κρανίο και έντρομοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στην πενταώροφη πολυκατοικία στην οδό Γαζέπη και εξέτασαν τους χώρους, ενώ πήραν φωτογραφίες από το κρανίο, το οποίο εστάλη για ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση.

Στο συγκεκριμένο δωμάτιο κατοικούσε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ένας 40χρονος Έλληνας, στον οποίο έγινε έξωση γιατί δεν πλήρωνε τα ενοίκια, , σύμφωνα με το lamiareport.

Ο 40χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχει αποχωρήσει από το δωμάτιο από τα τέλη Νοεμβρίου και αγνοούσε την ύπαρξη του κρανίου.

Από την Ασφάλεια Χαλκίδας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα περιμένουν όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να προχωρήσουν ουσιαστικά τις έρευνες και να βρεθεί σε ποιον ανήκει και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προκήρυξη για επίθεση σε τράπεζα φέρεται να βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα, και κατηγορείται για συμ...

Θεσσαλία: Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών σε οδικές, σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές

Το σχέδιο αποκατάστασης των ζημιών σε οδικές, σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές στη Θεσσαλία από τις σφοδρές κακοκαιρίες «Daniel» και του «Elias». Το μήνυμα ανάταξης της Θεσσ...

Φόρτωση άρθρων...