Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πέθανε η 16χρονη που είχε πέσει σε κώμα μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών

Ελλάδα

Το χρονικό της τραγωδίας ολοκληρώθηκε. Η 16χρονη που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών «έσβησε».

Το νεαρό κορίτσι νοσηλευόταν εγκεφαλικά νεκρό και μάλιστα οι γιατροί έδωσαν υπεράνθρωπη προσπάθεια να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 16χρονη είχε πέσει θύμα μιας συμμορίας ναρκωτικών. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου η μαθήτρια εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις σε διαμέρισμα στον Βύρωνα μετά από χρήση σκληρού κοκτέιλ ναρκωτικών.

Το μοιραίο βράδυ η 16χρονη βρέθηκε μαζί με μια φίλη της στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της έδωσαν κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» – γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών». 

Το κορίτσι έπεσε σε κώμα και παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε. 

Ανατριχίλα προκαλεί και η κατάθεση της μητέρας της 16χρονης, η οποία αναφέρει πως η συγκεκριμένη ομάδα των drug dealers ασκούσαν στη μικρή ψυχολογική πίεση, απαντούσαν στο τηλέφωνο της κόρης της, όταν εκείνη την καλούσε, αλλά και ότι “την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν coctail ναρκωτικών”, μεταμορφώνοντας την ουσιαστικά σε “πειραματόζωο”.

Η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Οι αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...