Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: Έκρηξη σε πολυκατοικία που μένει ο προϊστάμενος της κρατικής ασφάλειας (Video)

Έκρηξη σημειώθηκε τις 02:30 τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει υψηλόβαθμος αξιωματικός της Aστυνομίας και συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της κρατικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Τυμφρηστού.

Οι άγνωστοι φαίνεται πως τον πυροδότησαν με στουπί ή προσάναμμα για τζάκι. Ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από τέσσερα γκαζάκια τα οποία εξερράγησαν με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη και μικρής έκτασης φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ, καθώς επίσης και άνδρες της Πυροσβεστικής που έσβησαν άμεσα τη μικρής έκτασης φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω διερεύνηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: Ο Δήμαρχος παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ

Καθαρές και άμεσες απαντήσεις στα θέματα που εγείρει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης, έδωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβου...

Φόρτωση άρθρων...