Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι: Ο 18χρονος είχε και άλλο τροχαίο πριν από ένα μήνα, μαζί με τη μητέρα του

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι με θύμα έναν 18χρονο. Θείος του 18χρονου αποκάλυψε στο Star ότι πριν ένα μήνα περίπου ο νεαρός είχε και άλλο τροχαίο.

«Πριν κάνα μήνα, η μητέρα του είχε ένα παπάκι. Τον είχε πάει κάπου, σε κάποιο φροντιστήριο, και εδώ λίγο πιο πάνω στο Χαλάνδρι, δεν ξέρω πώς έγινε, ποιος έφταιγε, αλλά τράκαραν με ένα αμάξι. Έπεσαν κάτω και η μητέρα του είναι τώρα με πατερίτσες», ανέφερε ο θείος του 18χρονου.

Ο 18χρονος Παναγιώτης έχασε τη ζωή του την ημέρα που περίμενε τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Φέρεται να οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και συμμετείχε, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας. 

Έπειτα από τη σφοδρή πρόσκρουση εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες καθώς το όχημά του έπεσε πάνω σε δέντρο στην οδό Παπανικολή - Παλαιολόγου και οι πυροσβέστες προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να το απεγκλωβίσουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Φόρτωση άρθρων...