Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Χαλάνδρι: Τι δήλωσε η σύζυγος του γιατρού που πυροβολήθηκε

Για την κατάσταση φόβου στην οποία ζούσαν μίλησε η σύζυγος του οφθαλμιάτρου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

“Φοβόμασταν πάντα. Αλλά χθες και όλες αυτές τις ημέρες φοβόμασταν ακόμα πιο έντονα. Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη”, ανέφερε η σύζυγος του 68χρονου.

“Δεν επιτρέπεται να έχει καμία επαφή με το παιδί σύμφωνα με το δικαστήριο” πρόσθεσε η σύζυγος του γιατρού.

Ο 68χρονος χειρουργός οφθαλμίατρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο γιατρός είχε διάρκεια πέντε ωρών. Φέρει δύο τραύματα, ένα στη θωρακική και ένα στην κοιλιακή χώρα. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση στο έντερο, στην ουροδόχο κύστη και τον θώρακα.

Οι επόμενες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Στον εισαγγελέα σήμερα η 49χρονη δράστις

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η δράστις του αιματηρού επεισοδίου.

Η 49χρονη, η οποία δηλώνει εικαστικός και πρώην μοντέλο, δεν έχει βοηθήσει ως προς την έρευνα της υπόθεσης, καθώς τα όσα ισχυρίζεται, είναι ακατάληπτα. Πότε λέει ότι τής άρπαξαν το παιδί, πότε ότι της το βίασαν και ήθελε να το πάρει.

Σε σοκ η 12χρονη κόρη τους

Η 12χρονη κόρη του οφθαλμίατρου και της δράστιδος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το παιδί μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για να το δει παιδοψυχολόγος. Το κορίτσι είπε και κάποια πράγματα στους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι είδε τη μητέρα της να βγάζει όπλο από την τσάντα της και να πυροβολεί τον πατέρα της.

Έτσι καταρρίφθηκε και ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης ότι το όπλο ανήκε στον πρώην σύντροφό της. Την επιμέλεια του παιδιού είχε πάρει ο οφθαλμίατρος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί με την σύζυγό του.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Φόρτωση άρθρων...