Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: 20 μάρτυρες πρότειναν οι δικηγόροι του δολοφονημένου ξυλουργού - Ποιοι είναι

Ελλάδα

Το δρόμο της δικαστικής διερεύνησης έχει πάρει η αποτρόπαια δολοφονία του Σάκη Νικολάου από την 39χρονη Π.Ρ.

Μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις και τις αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις για την τραγική υπόθεση, το evia online αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι της οικογένειας έχουν προτείνει 20 μάρτυρες που προέρχονται από το περιβάλλον του αδικοχαμένου, το επαγγελματικό, το φιλικό αλλά και από τα Λουκίσσια και οι οποίοι έχουν να συνεισφέρουν στην ολοκλήρωση του παζλ της πρωτοφανούς υπόθεσης που συντάραξε το Πανελλήνιο.

Το πόσοι τελικά θα καταθέσουν θα το αποφασίσουν οι δικαστικοί λειτουργοί. Ωστόσο εχθές κατέθεσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες evia online στις 1.30 το μεσημέρι η σύζυγος του Σάκη Νικολάου όπου περιέγραψε σε συναισθηματικά φορτισμένη την σκηνή του φόνου. Επεσήμανε ότι τον παρενοχλούσε συνεχώς με μηνύματα και τηλέφωνα γεγονός που τον είχε οδηγήσει στον δικηγόρο Θανάση Τάρτη.

Ζήτησε δε την παραδειγματική τιμωρία της φόνισσας όπως την αποκαλεί ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ο Δημήτρης Σούρας και την μεταθανάτια δικαίωση του αδικοχαμένου συζύγου της. Αύριο καταθέτει ο αδερφός του θύματος Θόδωρος Νικολάου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φλώρινα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση οικονομικής απάτης μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης και παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων, που τελέστηκε τέλη Νοεμβρίου 2023, σε π...

Φόρτωση άρθρων...