Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Εξωσχολικοί πέταξαν κροτίδα σε Γυμνάσιο - 6 μαθητές υπέστησαν εγκαύματα

Ελλάδα

Αναστάτωση προκλήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο της Χαλκίδας, καθώς εξωσχολικοί πέταξαν κροτίδα. Από την κροτίδα έξι μαθητές υπέστησαν εγκαύματα.  

Οι πέντε μαθητές διαπιστώθηκε ότι είχαν ελαφριά εγκαύματα μετά τις πρώτες βοήθειες τους δόθηκε εξιτήριο. Όμως ένας εξ αυτών 14χρονος παρέμεινε στο Νοσοκομείο, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε και πρόβλημα με την ακοή του. 

Το σοκαριστικό γεγονός συνέβη σήμερα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το πρωί όταν, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, εξωσχολικά άτομα πέταξαν κροτίδα στον προαύλιο χώρο κατά τη διάρκεια του διαλλείματος.

Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και τα παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο. Οι πέντε μαθητές που εξήλθαν του Νοσοκομείου μαζί με τους γονείς τους πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες του evia online μήνυση κατά αγνώστων αν και η διαδικασία θα κινείτο αυτεπάγγελτα μετά την κατάθεσή τους.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάνω από 80% η μείωση των μεταναστευτικών ροών

Για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 13 Μαΐου και το τι περιμένουμε από αυτή, μίλησε ο Δημήτρης Καιρίδης....

Φόρτωση άρθρων...