Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα μέσα στη μέση του δρόμου (Photos)

Ελλάδα

Άγριο έγκλημα διαπράχτηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα. Μία γυναίκα σκότωσε έναν άνδρα με τέσσερις μαχαιριές στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο το 4ο Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν την γυναίκα να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι o 42χρονος βγήκε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του σε ξυλουργείο. 

O 42χρονος άνδρας δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση μετά, από έντονη λογομαχία όπως άκουσαν κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες του evia online. 

Η 38χρονη γυναίκα τον περίμενε και του επιτέθηκε πισώπλατα με μαχαίρι. Μπροστά στην αιματηρή επίθεση ήταν και μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 42χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα, έχουσα στα ρούχα της αίματα. Ακόμα, πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του άνδρα όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία το κίνητρο της δολοφονίας μάλλον είναι ερωτικό με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα μέσα στη μέση του δρόμου

Πώς έγινε το φονικό 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline.gr, το θύμα Σ.Ν. ήταν παντρεμένος είχε καταγωγή από τα Λουκίσσια και ήταν ξυλουργό. Διέμενε στην περιοχή και μόλις είχε κατέβηκε από το σπίτι του για να πάει να πάρει το αυτοκίνητό του.

Εκεί ακριβώς μόλις δύο μέτρα από το αυτοκίνητό του συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα του 40χρονου από την 40χρονη. Είχε προηγηθεί αιφνιδιαστική επίθεση μετά, από έντονη λογομαχία όπως άκουσαν περιοίκοι . 

Η γυναίκα του βγήκε από το μπαλκόνι και φώναζε σκοτώνουν τον άνδρα μου. Να σημειωθεί ότι η δράστης ήταν γνώριμη των αρχών ασφαλείας από παλαιότερες παραβατικές συμπεριφορές.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες απόκλεισαν την περιοχή του εγκλήματος και ερευνούν την υπόθεση.

Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα μέσα στη μέση του δρόμου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη Γεώργιος, Γεωργής, Γιώργος, Γιώργ...

Φόρτωση άρθρων...