Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Οπλισμένος με τσεκούρι διέλυσε καφετέρια

Ελλάδα

Αμόκ κατέλαβε για άγνωστους λόγους έναν άνδρα, ο οποίος όρμησε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο εσωτερικό μιας καφετέριας στη Χαλκίδα κραδαίνοντας ένα τσεκούρι στα χέρια του και άρχισε να καταστρέφει με πρωτοφανή μανία ό,τι έβρισκε μπροστά του!

Τόσο οι θαμώνες όσο και οι εργαζόμενοι «πάγωσαν» όταν τον είδαν να σπάζει τα μπουκάλια και τα ράφια στην κάβα του καταστήματος και στη συνέχεια να χτυπάει με το τσεκούρι πάγκους, τραπέζια και καρέκλες! Ωστόσο, δεν τόλμησαν να αντιδράσουν από φόβο μήπως τους επιτεθεί ο άγνωστος δράστης, που προκάλεσε ζημιές ύψους 8.000 ευρώ στο κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο εισβολέας που ήταν πιθανότατα αλλοδαπός είχε προλάβει να τραπεί σε φυγή και να εξαφανιστεί. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του βασίζονται στην εξέταση οπτικού υλικού από κάμερες στην γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...