Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Προφυλακιστέα η 39χρονη για την δολοφονία του 43χρονου - «Ζήτω συγνώμη δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

Ελλάδα

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία της η 39χρονη δολοφόνος του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης, από τον ανακριτή.

Η απολογία της 39χρονης στον ανακριτή ήταν μαραθώνια καθώς ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις δέκα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Οι συνήγοροί της τόνισαν πως έχουν την πεποίθηση πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και δεν υπήρχε πρόθεση η 39χρονη να σκοτώσει τον 43χρονο.

Μάλιστα, ανέφεραν πως η κατηγορούμενη, ακόμα και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να μεταβεί στην οικεία του 43χρονου, δεν είχε τέτοιον σκοπό.

Επιπρόσθετα διέψευσαν τα όσα ακούγονται περί μηνυμάτων παρενόχλησης και απειλών από την 39χρονη στον 43χρονο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, στην δικογραφία που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

Ενδεικτικά ανέφεραν πως οι αστυνομικές αρχές, έχουν στην κατοχή τους τόσο το κινητό τηλέφωνο της 39χρονης και του 43χρονου.

«Ζήτω συγνώμη δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

Η 39χρονη δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντα.

«Η κατηγορούμενη έχει μετανιώσει για την πράξη της και ζητά συγγνώμη από τους οικείους του εκπλιπόντα», δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της 39χρονης στο περιθώριο της προφυλάκισης της για το ειδεχθές έγκλημα που σοκάρει την Εύβοια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Τους 35 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία – Επιμένει το εκρηκτικό «κοκτέιλ» σκόνης και ζέστης

Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα, Τρίτη ο καιρός, με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε στα ορεινά είναι πιθανό να εκδ...

Φόρτωση άρθρων...