Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου – Αποκλειστικές εικόνες

Προσήχθη αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Χαλκίδας ο φερόμενος ως δράστης που πυροβόλησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου με καραμπίνα. 

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της αστυνομικής διεύθυνσης Ευβοίας συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, το απόγευμα ένας Έλληνας κάτοικος Αλιβερίου, ο οποίος χθες αργά το βράδυ πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, καθώς τα σκάγια σταμάτησαν στα τζάμια.

Μέσα στο τμήμα εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο ένας αστυνομικός, γεγονός που διευκόλυνε τον δράστη να διαφύγει. Το κυνηγετικό όπλο βρέθηκε σήμερα πεταμένο σε παρακείμενο χωράφι και στάλθηκε για βαλλιστική εξέταση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν από λίγο καιρό, οι αστυνομικοί είχαν σταματήσει τον συγκεκριμένο άνδρα για έλεγχο, γεγονός που τον εξόργισε. Έτσι αποφάσισε χθες βράδυ να πυροβολήσει κατά του Αστυνομικού Τμήματος.

Ο συλληφθείς προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, όπου και διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος, ενώ σήμερα Δευτέρα η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.

Χαλκίδα: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου
Χαλκίδα: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν από λίγο καιρό, οι αστυνομικοί είχαν σταματήσει τον συγκεκριμένο άνδρα για έλεγχο, γεγονός που τον εξόργισε. Έτσι αποφάσισε χθες βράδυ να πυροβολήσει κατά του Αστυνομικού Τμήματος.  Ο συλληφθείς προσήχθη στο Α.Τ. Χαλκίδας, όπου και διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος, ενώ σήμερα Δευτέρα η δικογραφία διααβιβάστηκε στον εισαγγελέα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...