Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χαλκίδα - Συγκλονίζει η χήρα του 43χρονου: «Τον άκουσα να φωνάζει “άσε με, άσε με” – Νόμιζα ότι γίνεται ληστεία»

Ελλάδα

Συγκλονίζει η χήρα του 43χρονου που έπεσε θύμα δολοφονίας στη Χαλκίδα το περασμένο Σάββατο. Η γυναίκα αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν το πρωινό του Σαββάτου, όταν η 39χρονη έστησε ενέδρα στον άτυχο ξυλουργό έξω από το σπίτι τους στην Χαλκίδα και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η γυναίκα περιγράφει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν πριν ο άνδρας της πέσει νεκρός, έξω από το σπίτι τους, ενώ μιλά για τις παρενοχλήσεις της δράστιδος απέναντι στον 43χρονο. Παράλληλα, απορρίπτει τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 39χρονης, λέγοντας ότι σκοτώνουν για δεύτερη φορά τον άνδρα της.

Η χήρα του 43χρονου μίλησε στην εκπομπή «TLive» στον Alpha για το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου. «Ήταν μια μέρα σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε. Ήταν το Σάββατο μετά την γιορτή μας, θα έρχονταν όλοι οι φίλοι μας στο σπίτι για την γιορτή που θα κάναμε. Μου άφησε χρήματα για να ψωνίσω στο τραπέζι, αγκαλιά, φιλί και βγήκε από την πόρτα.

Είχαμε μία συγκεκριμένη συνήθεια. Τον έβλεπα να κατεβαίνει από τα σκαλιά, έκλεινα την πόρτα και αμέσως έβγαινα στο μπαλκόνι να περιμένω να τον δω που θα φύγει. Ήθελα να τον δω να ξεκινάει την ημέρα του. Κι εγώ θα ξεκινούσα μετά τη δική μου, μέχρι που θα ξανασυναντιώμασταν το βράδυ», είπε η γυναίκα.

Περιγράφει στη συνέχεια ότι ο 43χρονος ξυλουργός «πήγε προς το αυτοκίνητο και μπήκε μέσα. Βλέπω την πόρτα να κλείνει. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, βλέπω να μισανοίγει την πόρτα, να ξανακλείνει και μετά η πόρτα να ανοίγει τέρμα. Τον βλέπω να βγαίνει από το αυτοκίνητο και έκανε κινήσεις με τα χέρια του, σαν να μάλωνε με κάποιον. Δεν κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Βλέπω να υπάρχει μια αναστάτωση κι εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι όταν τον ακούω να φωνάζει “άσε με, άσε με”. Ήμουν στη γωνία στο μπαλκόνι, κρατήθηκα δυνατά και άρχισα να ουρλιάζω, γιατί καταλαβαίνω πως γινόταν επίθεση. Αμέσως έτρεξα κάτω. Νόμιζα ότι γίνεται κάποια ληστεία, ότι κάποιος του επιτίθεται για να του πάρει το κινητό, τα λεφτά», ανέφερε η χήρα του 43χρονου.

Αναφερόμενη στην 39χρονη, είπε πως «δεν την αναγνώρισα, ούτε όταν ήταν σχετικά μακριά, ούτε και όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Την είδα και προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είναι και τι έγινε. Γιατί. Εκείνη την ημέρα ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και αυτό που βίωσα στο πετσί μου. Δεν θυμάμαι ποιες λέξεις χρησιμοποίησα στην κατάθεση. Θυμάμαι πόσο έντονα ήθελα να αποτυπώσω ακριβώς το σκηνικό».

Σε ερώτηση για το πότε έμαθε την ταυτότητα της δολοφόνου, είπε: «Όταν ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα. Μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της. Ήταν σαν να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Λέω, υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε απ’ αυτήν την περίεργη κατάσταση. Προφανώς είχε εμμονή μαζί του. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο».

Σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν από την οικογένεια της δράστιδος για τον άνδρα της, είπε: «Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά. Δεν θα μπορούσα να την έχω ξανά απέναντί μου (σσ. την 39χρονη)».

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του συζύγου της, είπε: «Ο Σάκης ήταν ένας έξω καρδιά άνθρωπος, καλαμπουρτζής, με το γέλιο, με το πείραγμα, με το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί και να περνάς χρόνο μαζί. Θα έχουμε για πάντα μια όμορφη σχέση. Για εμένα, ο Σάκης δεν έχει φύγει. Θα τον έχω μαζί μου μια ζωή. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί».

Οι παρενοχλήσεις

Μιλώντας για το πότε έμαθε από τον 43χρονο για τις παρενοχλήσεις που δεχόταν από την 39χρονη, είπε: «Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει πως η συγκεκριμένη γυναίκα τον ενοχλεί. Άμεσα, μετά τον γάμο μας. Ήταν τέλη του 2021. Μου είπε ο άνδρας μου ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο. Πώς κάτι γινόταν μεταξύ τους και πως πρέπει να μιλήσουν. Κατάλαβε ο Σάκης ότι δεν είχε να κάνει με την σχέση του με τον σύζυγό της, ότι ήταν κάτι περισσότερο προσωπικό με την ίδια. Δεν του ξεκαθάριζε, ήταν μπερδεμένο. Σαν να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο».

«Εγώ δεν είχα δει κανένα μήνυμα. Είχε τύχει να έρχεται στο σπίτι και να μου λέει “πάλι με πήρε τηλέφωνο, πάλι κάτι έχει γίνει”. Ενώ ήμασταν μαζί στον καναπέ και μου έλεγε τι είχε γίνει, μου λέει “να τη” και έβλεπα την κλήση. Μου έλεγε “τι να κάνω” και του έλεγα “μην απαντάς”», περιγράφει στη συνέχεια.

Όπως είπε συζήτησε με τον Σάκη και αποφάσισαν ότι με δεδομένη την φιλία από παιδιά που είχαν με τον σύζυγο της 39χρονης «το καλύτερο θα ήταν σε πρώτη φάση να μιλήσουν, να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αυτό που νιώσαμε ήταν τοξικότητα, μία περίεργη πίεση». Το 2022 και το 2023 ηρέμησαν τα πράγματα και η 39χρονη δεν τους ενοχλούσε, όπως περιέγραψε.

Αναφερόμενη στην 39χρονη, η χήρα του Σάκη είπε πως «δεν την γνωρίζω προσωπικά, είναι σύζυγος φίλου, γνωστού, συγχωριανού του Σάκη. Οι φορές που την έχω συναντήσει είναι μετρημένες στο ένα χέρι, μετά τον γάμο μας. Είχαν έρθει και στο γλέντι του αρραβώνα και του γάμου».

Για τους ισχυρισμούς περί βιασμού απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση, όποιος ξέρει τον Σάκη δεν υπάρχει περίπτωση. Άνθρωπος με περισσότερο σεβασμό, αγάπη… Δεν υπάρχει περίπτωση…».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αναχωρεί το πρώτο «κύμα» των εκδρομέων για τις πασχαλινές διακοπές – Η πρόβλεψη του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Με γεμάτες βαλίτσες ανά χείρας έχουν ήδη ξεκινήσει να αναχωρούν οι εκδρομείς του Πάσχα. Με χαμόγελα και τις βαλίτσες γεμάτες οι εκδρομείς του Πάσχα εγκαταλείπουν την Αθήνα. Κάπο...

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Μετέφερε σε βαν στοιβαγμένα 15 άτομα

Συνελήφθη από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας διακινητής που κατελήφθη να μεταφέρει στοιβαγμένους 15 παράτυπους μετανάστες σε όχημα τύπου van. Συγκεκριμένα, τ...

Φόρτωση άρθρων...