Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Τα μαχαίρια με τα οποία η 39χρονη σκότωσε τον 43χρονο - Φωτογραφίες-ντοκουμέντα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα, και συγκεκριμένα τα μαχαίρια με τα οποία η 39χρονη τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, στο σημείο της δολοφονίας του ξυλουργού βρέθηκαν τα δύο ματωμένα μαχαίρια με τα οποία η 39χρονη τον σκότωσε στη μέση του δρόμου.

Το ένα μαχαίρι, μήκους 31 εκατοστών, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ το δεύτερο, μήκους 27 εκατοστών, αφαιρέθηκε από το άψυχο σώμα του 43χρονου, καθώς ήταν καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του.

Μπροστά στο στήθος του θύματος βρέθηκαν τα γυαλιά μυωπίας του, ενώ λίγο πιο πέρα οι Αρχές εντόπισαν την ιατρική μάσκα που φορούσε η 39χρονη.

Κοντά στον τόπο του εγκλήματος, 120 μέτρα πιο κάτω από το σημείο της σφαγής, βρέθηκε το αυτοκίνητο της 39χρονης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μπρελόκ με έξι κλειδιά, μεταξύ των οποίων και του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Φόρτωση άρθρων...