Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: 22χρονη έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού σε παραλία

Ελλάδα

Τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή της περιέγραψε στο Mega μια 22χρονη που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε σε παραλία στη Χαλκιδική.

Ο δράστης ακόμη και τώρα, 6 μήνες μετά, παραμένει ασύλληπτος και η 22χρονη προσπαθεί να ξεπεράσει τα όσα τραγικά βίωσε σε εκείνη την ερημική παραλία στη Χαλκιδική.

«Θέλω να τον δω πίσω από τις μπάρες… έχω και εφιάλτες καμιά φορά. Είχα εφιάλτη και την πρώτη ημέρα που συνειδητοποίησα ότι είχε ξεφύγει. Θα ήθελα ιδανικά να τον είχανε πιάσει ήδη και να είναι πίσω από τις μπάρες γιατί ανησυχώ για μένα αλλά ανησυχώ μην το ξανακάνει ακόμη κι αν δεν είμαι εγώ» δηλώνει το 22χρονο θύμα.

Η 22χρονη κοπέλα μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA περιγράφει το πώς την πλησίασε ο δράστης.

«Με ρώτησε κάποιες πολύ περίεργες ερωτήσεις του τύπου για σεξουαλικές χάρες ή επί πληρωμή κι εγώ έλεγα όχι δεν θέλω αλλά επειδή τις έκανε τις ερωτήσεις είχε τρομοκρατηθεί ήδη. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα δηλαδή προσπάθησα και να τον βαρέσω και να τον χτυπήσω αλλά δεν γινότανε πώς να γίνει εγώ είμαι 50 κιλά κι αυτός δεν ξέρω πόσα κιλά είναι» αναφέρει.

«Να πιάσουν τον βιαστή»

Η αστυνομία αρχικά συνέλαβε έναν 55χρονο οποίος αποδείχθηκε πως δεν ήταν ο δράστης. Έκτοτε η αστυνομία αναζητά τον βιαστή της κοπέλας.

Η 22χρονή κοπέλα και η δικηγόρος της παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση και περιμένουν από τις Αρχές να δράσουν άμεσα, όπως έκαναν και στην περίπτωση του δράκου με το τατουάζ

«Θα έπρεπε ίσως να έχει κινητοποιηθεί η πολιτεία γιατί πολλές εκδόσεις δεν έχουν γίνει από τη γείτονα χώρα κι αυτή την στιγμή ο δράστης ή βρίσκει καταφύγιο στην Αλβανία ή έχει γυρίσει στη χώρα με άλλα στοιχεία ή έχει γυρίσει παρανόμως από τα βουνά είναι πάρα πολύ εύκολο» δήλωσε η δικηγόρος του θύματος.

Για τον δράστη της Χαλκιδικής υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης χωρίς όμως να έχουν δοθεί τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...