Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Χαλκιδική: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης - Νέο ένταλμα σύλληψης

Ελλάδα

Ανατροπή προέκυψε στην υπόθεση του βιασμού της 22χρονης σε ερημική παραλία στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στο κάδρο των υπόπτων έχει μπει ένας βοσκός, του οποίου το μαντρί βρίσκεται δίπλα στο σημείο όπου η άτυχη κοπέλα βιάστηκε. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βοσκός έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον 57χρονο Αλβανό κατάδικο που συνελήφθη χθες.

Όπως έγινε γνωστό χθες, σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθεσε ότι ο 57χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν μαζί του στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, την ώρα που καταγγέλλει η κοπέλα ότι δέχθηκε την επίθεση. Οι αστυνομικοί βασιζόμενοι σε αυτή την κατάθεση επέκτειναν τις έρευνες.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο 57χρονος, που συνελήφθη, είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία και το 2026 θα αποφυλακιζόταν. 

Επειδή είχε εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του και είχε επιδείξει καλή διαγωγή, είχε μεταφερθεί στο Παράρτημα Ξενοφών των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας που βρίσκεται κοντά στο σημείο που καταγγέλλει η γυναίκα ότι δέχθηκε την επίθεση.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα. Ο 57χρονος βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες εκεί και μαζί με σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών έκανε εργασίες καθαρισμού στην περιοχή.

Στην κατάθεση που έδωσε ο σωφρονιστικός υπάλληλος αναφέρει ότι την ώρα που καταγγέλλει η κοπέλα ότι δέχθηκε την επίθεση, ο συλληφθείς βρισκόταν μαζί του στο Παράρτημα Ξενοφών. 

Έτσι προκύπτει ένα πρόβλημα με τον χρόνο κατά τον οποίο φέρεται να τελέστηκε το αδίκημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...