Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Χαλκιδική: Δολοφόνησε την σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Συγκλονίζει τη Χαλκιδική μία νέα γυναικοκτονία. Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στην Στρατονίκη, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το άγριο έγκλημα έγινε στις 11 το πρωί μπροστά στα μάτια του παιδιού του ζευγαριού, όπως αναφέρουν πληροφορίες του halkidikinews.gr.

Ο 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την 39χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στην κατοικία τους, σύμφωνα με τo thesstoday. Αμέσως μετά, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου φονικού ήταν ο 8χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά πιθανόν από θραύσμα. Το παιδί διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Τις σορούς του δράστη και του θύματος εντόπισε συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 8χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδί, ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Οι διενέξεις του ζευγαριού

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν. Ο 36χρονος ήταν εργάτης σε μεταλλουργείο και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις Αρχές.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μία αγαπημένη και κοινωνική οικογένεια, ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι είχε αρκετές διενέξεις, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. 

Περισσότερο φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη από τη Βρετανία

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη στην Τούμπα ένας 42χρονος που επιχείρησε να παραλάβει φάκελο, που απεστάλη από το Ηνωμένο Βασίλειο και περιείχε κοκαΐνη. Ο φάκελος είχε τελικό προορισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...