Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Χαλκιδική: Έδεσαν σε δέντρο και ξυλοκόπησαν 16χρονο για να τους δώσει χρήματα

Ελλάδα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 16χρονος στην περιοχή του δήμου Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική, από δύο νεαρά άτομα που τον οδήγησαν σε δασική περιοχή και τον έδεσαν σε δέντρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος στην αστυνομία, όλα έγιναν περίπου στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν συναντήθηκε με τον 18χρονο με τον οποίο γνωρίζονταν και εκείνος τον οδήγησε με τη μοτοσυκλέτα του σε μία ερημική δασική περιοχή.

Στη συνέχεια, ο 18χρονος έφυγε αλλά λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε με έναν 17χρονο και από κοινού ξεκίνησαν να εξυβρίζουν και να απειλούν τον ανήλικο. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, τον έδεσαν και σε ένα δέντρο και τον απειλούσαν να τους επιστρέψει χρηματικό ποσό που του χρωστούσε, ενώ άσκησαν σωματική βία εις βάρος του χωρίς να τον τραυματίσουν.

Ο 16χρονος ενημέρωσε τον πατέρα του και την ίδια ημέρα υπέβαλε μήνυση εις βάρος των δύο ατόμων. Οι νεαροί είχαν αποχωρήσει από το σημείο αλλά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αρναίας και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή, σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Φόρτωση άρθρων...