Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Έσπασε βυτίο με λάδια και γέμισε τον Kόλπο του Πόρτο Κουφό

Ελλάδα

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Πόρτο Κουφό, στην Χαλκιδική, όταν ένα βυτίο με καμένα λάδια που βρίσκεται χρόνια στην περιοχή, έσπασε και γέμισε το λιμάνι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, το βυτίο έσπασε την ώρα που ένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας, που έχει αναλάβει τις εργασίες αναβάθμισης και αποκατάστασης στο λιμάνι, στην προσπάθεια του να το σηκώσει, δεν πρόσεξε με αποτέλεσμα το βυτίο να πέσει και να σπάσει.

Άμεσα περιορίστηκε η διαρροή των λαδιών, ενώ στο σημείο έσπευσε καινούριο βυτίο, προκειμένου να μεταγγίσει το εναπομείναν λάδι από το παλιό βυτίο.

Στο λιμάνι μετέβη κλιμάκιο του Λιμενικού Ταμείου, με όλα τα απορρυπαντικά μέσα που διαθέτει, ενώ ξεκίνησε και ο καθαρισμός της θάλασσας με διαλυτικά επιφάνειας.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πλήρης απορρύπανση της θάλασσας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό...

Αναχωρεί το πρώτο «κύμα» των εκδρομέων για τις πασχαλινές διακοπές – Η πρόβλεψη του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Με γεμάτες βαλίτσες ανά χείρας έχουν ήδη ξεκινήσει να αναχωρούν οι εκδρομείς του Πάσχα. Με χαμόγελα και τις βαλίτσες γεμάτες οι εκδρομείς του Πάσχα εγκαταλείπουν την Αθήνα. Κάπο...

Φόρτωση άρθρων...