Κυριακή
08 Νοεμβρίου 2026

Χαλκιδική: Έσπασε βυτίο με λάδια και γέμισε τον Kόλπο του Πόρτο Κουφό

Ελλάδα

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Πόρτο Κουφό, στην Χαλκιδική, όταν ένα βυτίο με καμένα λάδια που βρίσκεται χρόνια στην περιοχή, έσπασε και γέμισε το λιμάνι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, το βυτίο έσπασε την ώρα που ένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας, που έχει αναλάβει τις εργασίες αναβάθμισης και αποκατάστασης στο λιμάνι, στην προσπάθεια του να το σηκώσει, δεν πρόσεξε με αποτέλεσμα το βυτίο να πέσει και να σπάσει.

Άμεσα περιορίστηκε η διαρροή των λαδιών, ενώ στο σημείο έσπευσε καινούριο βυτίο, προκειμένου να μεταγγίσει το εναπομείναν λάδι από το παλιό βυτίο.

Στο λιμάνι μετέβη κλιμάκιο του Λιμενικού Ταμείου, με όλα τα απορρυπαντικά μέσα που διαθέτει, ενώ ξεκίνησε και ο καθαρισμός της θάλασσας με διαλυτικά επιφάνειας.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πλήρης απορρύπανση της θάλασσας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κύκλωμα φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη: «Θα γκρεμιστεί η νυχτερινή ζωή της πόλης αν αποκαλυφθούν τα ονόματα» - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος των συλληφθέντων

Η δικογραφία είναι ιδιαίτερα ογκώδης και, σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης, περιλαμβάνει εκατοντάδες κατηγορουμένους, αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από τους 18 συλληφθέντες.

Εύβοια: Σε αστυνομικό τμήμα κρατείται ο αρχηγός της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας

Σε Αστυνομικό Τμήμα της Εύβοιας κρατείται ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για υπόθεση φερόμενης υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από φιλανθρωπικούς ε...

Σκηνές απίστευτης έντασης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ:"Φύγε από εδώ, δεν ντρέπεσαι;" - Άγριος καβγάς μετά τις καταγγελίες Δούκα για νοθεία (Βίντεο)

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), όταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αμφισβήτησε ανοιχτά τη διαδικασία της ψηφοφορίας,

Φόρτωση άρθρων...