Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Ιδιοκτήτης καταλύματος κατέγραφε πελάτες με κρυφή κάμερα - «Τα ήθελα για προσωπική μου χρήση»

Ελλάδα

Κάμερες σε όλα τα δωμάτια είχε στήσει ο ιδιοκτήτης καταλύματος στη Χαλκιδική και παρακολουθούσε ιδιωτικές στιγμές ζευγαριών.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μετά από καταγγελία ενός νεαρού ζευγαριού που βρήκε μια κρυφή κάμερα παρακολούθησης που κατέγραφε τις ιδιωτικές του στιγμές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταλύματος βρέθηκε αρχικά σε περιοχή της Χαλκιδικής από Αστυνομικούς, στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Στο δωμάτιο καταγράφηκαν οι… ζωές δέκα ακόμη ζευγαριών

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση. Η έρευνα θα συνεχιστεί από το Α.Τ. Κασσάνδρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: Ο Δήμαρχος παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ

Καθαρές και άμεσες απαντήσεις στα θέματα που εγείρει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης, έδωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβου...

Φόρτωση άρθρων...