Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλογητά

Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο για έναν 15χρονο το μεσημέρι της Κυριακής στα Νέα Φλογητά της Χαλκιδικής καθώς ο έφηβος ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο εξάδελφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν.

Όταν, όμως, πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και τον πλησίασε, είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τότε τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Λουόμενοι έβγαλαν τον 15χρονο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Αυτές είναι οι 198 «απάτητες παραλίες» της Ελλάδας - Μπαίνουν σε καθεστώς απόλυτης προστασίας

Υπογράφηκε σήμερα (19.4.2024) από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οπ...

Φόρτωση άρθρων...