Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 49χρονος πεζός έπειτα από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ αυτοκίνητο

Ελλάδα

Ένας 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στην εθνική οδό Νέων Μουδανιών – Θεσσαλονίκης. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι στο ύψος του κόμβου Νέας Καλλικράτειας, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος βρισκόταν πεζός πάνω στο οδόστρωμα, καθώς το αυτοκίνητό του είχε ακινητοποιηθεί. Την ώρα εκείνη, και υπό συνθήκες που ερευνώνται, διερχόμενο φορτηγό συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο οδηγός του φορτηγού να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να παρασύρει τον 49χρονο.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Η κυκλοφορία στο σημείο (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) διεξαγόταν για αρκετή ώρα μετ’ εμποδίων και αποκαταστάθηκε όταν τα εμπλεκόμενα οχήματα απομακρύνθηκαν από το οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Χανιά: Διασώθηκε τουρίστρια που τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα σε φαράγγι και δεν μπορούσε να περπατήσει

Μια 26χρονη Καναδή κάλεσε σε βοήθεια το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι στο φαράγγι Αυλάκι, κοντά στη μονή Γουβερνέτου, στα Χανιά της Κρήτης. Σύμφω...

Φόρτωση άρθρων...