Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χανιά: Άγριο περιστατικό bullying σε 15χρονο – Τον χτύπησαν και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι

Ελλάδα

Ακόμη ένα περιστατικό άγριου bullying σε βάρος μαθητή αποκαλύπτεται, αυτή τη φορά σε σχολείο στα Χανιά στην Κρήτη. 

Δράστες φέρονται να είναι τρεις συμμαθητές του 15χρονου, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν και να του βάλουν σακούλα στο κεφάλι.

Ο 15χρονος έχει βρεθεί στο στόχαστρο των νταήδων από την αρχή της σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με πληροφορίες της zarpanews.gr.

Η επιθετική συμπεριφορά κορυφώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν τρεις μαθητές επιτέθηκαν στον συμμαθητή τους, όχι μόνο λεκτικά αλλά και σωματικά. Αρχικά τον χλεύασαν και στη συνέχεια τον χτύπησαν και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μαθητές Α’ λυκείου σε Γενικό Λύκειο των Χανίων. Στους τρεις δράστες επιβλήθηκε διήμερη αποβολή από το σχολείο, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα και οι οικογένειες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...