Δευτέρα
04 Μαΐου 2026

Χανιά: Είχαν περισσότερους από έναν άγιο! Τουρίστες “βούτηξαν” με ΙΧ σε γκρεμό και σώθηκαν (Εικόνες)

Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα την Πέμπτη το απόγευμα στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στην Εθνική οδό μετά το Κολυμπάρι στην περιοχή της Καληδωνίας, μερικά χιλιόμετρα πριν τα Νωπήγεια Κισάμου.

Ένα ζευγάρι τουριστών βουλγαρικής καταγωγής, 26 ετών ο άνδρας οδηγός και 22 ετών η γυναίκα συνοδηγός, έχασαν τον έλεγχο του ΙΧ τους ενοικιαστικού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και έσπασε μάλιστα την προστατευτική μπάρα. Αφού έκανε μια μικρή πορεία παράλληλα της Εθνικής οδού και εκτός της μπάρας, άρχισε να “κατηφορίζει” με ταχύτητα στον γκρεμό.

Η τύχη ήταν μαζί με το ζευγάρι όμως, αφού το όχημα σταμάτησε (όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Flashnews) κάπου στη μέση του γκρεμού.

Κατάφεραν τα δύο άτομα να βγουν εκτός από το ΙΧ και ενώ παράλληλα πυροσβεστικό όχημα από την Κίσαμο είχε σπεύσει στο σημείο για τυχόν απεγκλωβισμό.

Εν τέλει τα δύο νεαρά άτομα μεταφέρθηκαν στο ΚΥ Κισάμου όπου διαπιστώθηκε ότι είναι, ευτυχώς, πολύ καλά στην υγεία τους.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 36χρονου στη Νέα Μάκρη – Συνελήφθησαν η εν διαστάσει σύζυγός του και άλλα δύο άτομα

Στην εξιχνίαση μιας ανθρωποκτονίας ενός Αιγυπτίου, που υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό στα τέλη Απριλίου, στη Νέα Μάκρη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, αποκαλ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Πελαγία, Πελαγούλα, Πελαγίνα, Πελαγίτσα, Πελαγιώ, Πελαγής, Πελάγιος Ιλάριος Μελής, Μέλος, Μέλιος, Μέλας, Μέλια, Μελίτσα

Φόρτωση άρθρων...