Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από την έκρηξη καλοριφέρ περιπολικού στα Χανιά στην Κρήτη.
Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ο τραυματισμός προκλήθηκε όταν το καλοριφέρ του περιπολικού «έσκασε», με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να υποστεί εγκαύματα στο πόδι.
Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός, που οδηγούσε το όχημα, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο δεξί του πόδι.
Εξαιτίας της έκρηξης, που σημειώθηκε την Τετάρτη, έτρεξε καυτό νερό και η καμπίνα του οχήματος γέμισε με καπνούς. Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο.
Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και δεν χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία, αναφέρει το flashnews.gr
Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό τραυματισμού αστυνομικού από περιπολικό και το ζήτημα της έγκαιρης και ασφαλούς συντήρησης των οχημάτων έχει τεθεί επανειλημμένα, καθώς τα περισσότερα παλιά και κακοσυντηρημένα.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις