Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χανιά: Σε 26χρονο Πακιστανό ανήκει το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια

Αναζητείται ο συγκάτοικός του. Βρέθηκε μπαλτάς και το αίμα του 26χρονου στο σπίτι όπου διέμενε.

Σε έναν 26χρονο άνδρα από το Πακιστάν φαίνεται ότι ανήκουν τα μέλη από το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε σε σακούλες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά στην Κρήτη.

Η αστυνομία κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα το οποίο ήταν τεμαχισμένο και μοιρασμένο σε σακούλες. Μέσα σε μια από αυτές, υπήρχε και κάποια απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι, σύμφωνα με το neakriti. 

Αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχε γίνει στα Χανιά όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά στο Ρέθυμνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του 26χρονου και συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο. Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, βρέθηκε ο μπαλτάς και το αίμα του νεκρού στο σπίτι όπου διέμενε.

Τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν πρώτη φορά στις 19 Ιουλίου όταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν σε μια σακούλα ένα κεφάλι. Η αστυνομία απέκλεισε τον χώρο του εργοστασίου και μαζί με υπαλλήλους έψαξαν όλους τους μπλε κάδους όπου εντοπίστηκαν και άλλες σακούλες οι οποίες περιείχαν ανθρώπινα μέλη. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε αρχικά ότι επρόκειτο για άνδρα ασιατικής καταγωγής μεταξύ 30 και 40 ετών. 

Ωστόσο, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη όλα τα μέλη του νεκρού άνδρα και δύσκολα θα εντοπιστούν αφού κατ’ εκτίμηση αστυνομικών κύκλων ενδέχεται να πετάχτηκαν και σε κάδους με οργανικά απόβλητα τα οποία πηγαίνουν για ταφή σε ΧΥΤΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...