Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χανιά: Συνελήφθη 51χρονος για βιασμό -Παρέσυρε γυναίκα με αγγελία για δουλειά

Στην σύλληψη ενός 51χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, καθώς φέρεται να βίασε 51χρονη γυναίκα από το Μαρόκο, το απόγευμα της Παρασκευής (10/3) στα Χανιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, όλα ξεκίνησαν από την αγγελία που είχε βάλει ο 51χρονος, στην οποία ζητούσε άτομο να προσέχει συγγενικό του πρόσωπο. Στο ραντεβού που δόθηκε στην συνέχεια για γνωριμία με την υποψήφια εργαζόμενη, ο 51χρονος, όπως καταγγέλθηκε από το θύμα, φέρεται να απομόνωσε την γυναίκα σε ερημική περιοχή και να την βίασε.

 

Χανιά: Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 51χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Τρίτη (14/3) στον Εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Φόρτωση άρθρων...