Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χανιά: Του έφυγε το αλυσοπρίονο από τα χέρια και κόπηκε ο λαιμός του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 35χρονος άντρας στα Χανιά στην Κρήτη. Ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την σύζυγό του κι ακόμη ένα άτομο σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων.

Ο 35χρονος με τη χρήση αλυσοπρίονου επιχείρησε να κόψει ξύλα ωστόσο – άγνωστο πώς – τού ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο έντρομος φίλος του αλλά και η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές, σύμφωνα με το cretapost.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες, χωρίς όμως να μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...