Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Χαρδαλιάς: Κοντά στην εκλογή από τον πρώτο γύρο στην Περιφέρεια Αττικής

Πολύ κοντά στην εκλογή του από τον πρώτο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση. 

Έρευνα της Prorata για το Attica TV καταγράφει την απόλυτη υπεροχή του έναντι των συνυποψηφίων του: ο πρώην υπουργός εμφανίζεται με ποσοστό 40% στην πρόθεση ψήφου, με τον Γιάννη Σγουρό (στήριξη από ΠΑΣΟΚ) να ακολουθεί με 13,5% και τον Γιώργο Ιωακειμίδη (στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ) στο 12%, ενώ οι αναποφάσιστοι καταγράφηκαν στο 20%, με πάνω από έναν στους πέντε να είναι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας. Η εκλογή δημάρχων και περιφερειαρχών γίνεται με 43% από τον πρώτο γύρο.  

Ωστόσο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης τονίζει διαρκώς ότι «τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές δεν είναι πόλεμος, αλλά αντιπαράθεση ιδεών και προγραμμάτων».

Χαρδαλιάς: Κοντά στην εκλογή από τον πρώτο γύρο στην Περιφέρεια Αττικής
Χαρδαλιάς: Κοντά στην εκλογή από τον πρώτο γύρο στην Περιφέρεια Αττικής

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...