Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Χαρδούβελης: Το email, το εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015

Ελλάδα

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε το 2015 τo e-mail Χαρδούβελη διατύπωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στο Βήμα Fm.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό:
Όλα αυτά, ακόμη και αυτά που ήταν να μπουν σε περίπτωση που δεν έτρεχε η οικονομία και δεν είχαμε τα έσοδα, τότε μόνο θα έμπαιναν στη μέση της χρονιάς, όλα αυτά, πάρθηκαν το ’15. Άρα λοιπόν ξεχάστε το e-mail Χαρδούβελη, το e-mail Χαρδούβελη, το εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο 2015.

Το 2016 είναι όλα καινούρια. Αυτά που βλέπετε τα μέτρα, 3% του ΑΕΠ, είναι μέτρα, επειδή η Οικονομία, ήρθε σε ύφεση, επειδή η πολιτική του 2015, κατέστρεψε την απογείωση της Οικονομίας, εκείνης της εποχής και μας έφερε, εκεί που μας έφερε.

Την ίδια στιγμή, σε σχέση με τον «κόφτη» παρατηρήσε ότι, εφόσον ενεργοποιηθεί, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του 2015. Άρα δεν έχει καμία σύγκριση, το τι γίνεται σήμερα, με το τι μιλούσαμε, τέλος του ’14.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη Ενκελέιντα - «Υπέμενε και έχασε τη ζωή της»

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παι...

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 39χρονου για υποκίνηση βίας με αφορμή το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο θα κρίνει ουσιαστικό το πρωτάθλημα της Su...

Κ. Σκρέκας: Βασική και κύρια κατεύθυνση της κυβέρνησης η στήριξη και προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας

«Χωρίς υγιή επιχειρηματικότητα δεν έχουμε ανάπτυξη, δεν έχουμε θέσεις εργασίας και φυσικά δεν μπορεί να πάει μπροστά ο τόπος μας. Η βασική και κύρια κατεύθυνση της κυβέρνησής μας ε...

Φόρτωση άρθρων...