Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χειροπέδες σε τρία άτομα για διακίνηση ηρωΐνης στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών πέρασαν, τη Δευτέρα 9 Μαΐου, αστυνομικοί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα αντρόγυνο και έναν ακόμη άνδρα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Η γυναίκα και ο δεύτερος άνδρας απέρριψαν από το αυτοκίνητο που επέβαιναν, μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 314 γραμμαρίων ενόψει αστυνομικού ελέγχου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι την ποσότητα ηρωίνης, παρέλαβαν λίγη ώρα νωρίτερα από βάση οδικής πινακίδας.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αντρόγυνου, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο σύζυγος της γυναίκας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 10 φιαλίδια υγρής μεθαδόνης βάρους 905,2 γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
  • 10 ναρκωτικά δισκία και
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Επίσης κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και το προαναφερόμενο όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...