Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Χιόνισε στην Πάρνηθα - Χιονίζει σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Βίλια (Photos)

Ελλάδα

Τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα έπεσαν στην Πάρνηθα. Η πυκνή χιονόπτωση που σημειώνεται από χθες το βράδυ είχε ως αποτέλεσμα η Πάρνηθα να ντυθεί στα λευκά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες. Σε βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα το οποίο δημοσιεύει το forecastweather Greece στο facebook, φαίνεται το πανέμορφο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το χιόνι.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται νέες πυκνές χιονοπτώσεις στην περιοχή, σύμφωνα με το forecastweather.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού ο καιρός στην Αττική θα παρουσιάσει νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα με ενδεικτικό υψόμετρο τα 1000 μέτρα.

Το forecast weather greece να ενημερώνει τους πολίτες: «Αν έχετε σκοπό να ανεβείτε στην Πάρνηθα, να έχετε αλυσίδες ή χιονολάστιχα. Ο καιρός σε τρεις ώρες θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση. Υπάρχει πιθανότητα και να αποκλειστείτε».

Ακόμα, χιονίζει και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στην Πάρνηθα αλλά και στα Βίλια στον Κιθαιρώνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (18/5) από την Αντιτρομοκρατική ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». με αφορμή ανάρτηση στο Facebook για απειλές μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με τις δια...

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη Ενκελέιντα - «Υπέμενε και έχασε τη ζωή της»

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παι...

Φόρτωση άρθρων...