Σειρά τώρα έχει το επιτελείο Ηρακλείου που έχει την υποστήριξη του καθημερινού, εξοντωτικού προγράμματος περιοδειών και στοχευμένων επισκέψεων του Λευτέρη, αλλά και την διοργάνωση της εξίσου μεγάλης προεκλογικής ομιλίας το βράδυ της Παρασκευής, στον κινηματογράφο Αστόρια, στις 8:00μ.μ. όπου και θα κλείσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Ήταν άλλωστε ένα τολμηρό εγχείρημα και αν κρίνουμε από το πλήθος των Μεσαριτών που δεν είχαν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος.
Βρέθηκαν στην συγκέντρωση του Λευτέρη αρκετοί, μέχρι χθες πολιτικοί αντίπαλοι και αυτό διότι το «άνοιγμα» της ΝΔ προς τους πολίτες του κέντρου για το οποίο μιλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνει να συμβαίνει πολύ έντονα και στο Ηράκλειο και ο φορέας αυτής της μεταστροφής είναι ο ίδιος ο Γραμματέας της ΝΔ και το αξιόλογο ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο Ηράκλειο.





Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις