Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Χρυσούπολη Καβάλας: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου όταν ο δράστης έστησε καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος

Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας καθώς ένας 25χρονος ομολόγησε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα proininews.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, θεωρούσε τον 52χρονο υπεύθυνο για την απόλυσή του. Εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο με το θύμα και πριν λίγο καιρό τον είχαν διώξει. Έκτοτε ο δράστης σχεδίαζε τη δολοφονία.

Ο δράστης γνώριζε την ακριβή ώρα που ο 52χρονος πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου και του είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Μετά την δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια.

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δολοφόνος.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου όταν ο δράστης έστησε καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Φόρτωση άρθρων...