Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Πέλλα

Ελλάδα

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκες χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στην Πέλλα.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη με εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις, προκειμένου η φωτιά να τεθεί όσον το δυνατόν πιο γρήγορα υπό έλεγχο και να μην απειλήσει οικισμούς.

Aυτήν την ώρα στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση, 64 πυροσβέστες με 20 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Η πυρκαγιά στη δημοτική ενότητα Μενηίδος, του δήμου Σκύδρας Πέλλας, ξέσπασε χθες το μεσημέρι, περίπου στις 14:30, ενώ στην περιοχή πραγματοποιούσαν συνεχείς ρίψεις νερού πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Παράλληλα, κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας και των Δήμων που συνέβαλαν με μεγάλα μηχανήματα, υδροφόρες και ανθρώπινο δυναμικό. Το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει την προανάκριση σχετικέ με το πως ξέσπασε η μεγάλη φωτιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...