Τετάρτη
29 Μαρτίου 2023

Υπουργείο Εργασίας: «Μπλοκάρει» την παραχώρηση κτιρίου του ΕΦΚΑ στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Αποσύρεται η διάταξη που είχε περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής νομοθεσίας για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου του ΕΦΚΑ στην «Κιβωτό του Κόσμου», σε συνέχεια της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε και αφορά σε ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, η σχετική πρωτοβουλία είχε αναληφθεί για πρώτη φορά από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και, πρόσφατα, αποφασίστηκε η προώθηση νομοθετικής ρύθμισης από την παρούσα κυβέρνηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη παραχώρηση.

«Μέχρι την οριστική διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης, κάθε σχετική κίνηση αναστέλλεται», αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα οδηγία ΠΟΥ για τα εμβόλια κατά της Covid: Οι υγιείς ενήλικες δεν χρειάζονται επιπλέον δόση

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι οι υγιείς ενήλικες δεν χρειάζονται επιπλέον δόση εμβολίων κατά της covid-19, πέρα από τον βασικό εμβολιασμό και μία αναμνηστική δό...

Ισραήλ: Η Μοσάντ συνέβαλε στην εξάρθρωση ιρανικού τρομοκρατικού πυρήνα που σχεδίαζε επιθέσεις στην Ελλάδα

Έπειτα από την αποκάλυψη ότι ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ εξάρθρωσαν τρομοκρατικό δίκτυο που ετοίμαζε τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, Μοσάντ, σύμφωνα με τ...

Φόρτωση άρθρων...