Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ζεφύρι: Άνδρας περιέλουσε με πετρέλαιο τη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά

Ελλάδα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στο Ζεφύρι Αττικής. Ένας άνδρας Ρομά τσακώθηκε με τη γυναίκα του και στη συνέχεια την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Είχε προηγηθεί καυγάς στο σπίτι όπου βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 53χρονος δράστης έχει συλληφθεί, ενώ η 45χρονη γυναίκα και ο αδερφός της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα. 

Η 45χρονη και ο αδερφός της μεταφέρθηκαν από άλλους Ρομά στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα νοσηλεύεται η 45χρονη γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να κάψει ζωντανή ο σύζυγός της μετά από καβγά που είχαν μέσα στο σπίτι τους στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πετρέλαιο με το οποίο την περιέλουσε ο 53χρονος Ρομά και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά ήταν πετρέλαιο ενώ από τη μανία του δεν γλίτωσε ούτε ο αδελφός της ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πιο ελαφρά εγκαύματα.

Την ώρα του περιστατικού μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού. Άτομα από τη γειτονιά του ζευγαριού τονίζουν πως ο δράστης είναι χρήστης ουσιών και συχνά γινόταν βίαιος με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...