Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ζευγάρι διακινούσε Εcstasy και κάνναβη στο Κάστρο των Ιωαννίνων

Ελλάδα

Μέσα στο Κάστρο των Ιωαννίνων και ανάμεσα στους νεαρούς που σύχναζαν εκεί, αναζητούσαν αγοραστές για τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους δυο Έλληνες, ένας 20χρονος και μία 21χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής επιχείρησης!

Στην κατοχή των νεαρών διακινητών που υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 143,5 γραμμαρίων και τέσσερα «φιξάκια» που περιείχαν 3,9 γραμμάρια Εcstasy σε κρυσταλλική μορφή, ενώ κατασχέθηκε και μια ζυγαριά ακριβείας.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...