Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ζωγράφου: 5χρονος δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από 21χρονο

Ελλάδα

Μια αδιανόητη σεξουαλική επίθεση σε βάρος ενός αγοριού μόλις 5 ετών, από νεαρό άνδρα σημειώθηκε στους χώρους του κολυμβητηρίου Ζωγράφου.

Ο 21 χρόνος «τρύπωσε» στα αποδυτήρια την ώρα που το αγοράκι έκανε μπάνιο και τον θώπευσε στα γεννητικά όργανα. Μια πράξη η οποία μάλιστα έγινε δυο φορές, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί μετά από καταγγελία του πατέρα του 5χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο και χθες μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

«Γλίστρησε» στο ντους και όρμησε δυο φορές

Το ανατριχιαστικό συμβάν με θύμα το 5χρονο αγοράκι, σημειώθηκε στις 19:50 της Δευτέρας. Το παιδί, βρισκόταν στο ντους του κολυμβητηρίου της οδού Ταξίλου 42 και έκανε μπάνιο.

Ξαφνικά, τον πλησιάζει ο 21χρονος και αρχίζει να τον θωπεύει στα γεννητικά όργανα. Το αγοράκι «πάγωσε». Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως έξω από τα αποδυτήρια βρισκόταν ο πατέρας του 5χρονου, στον οποίο το παιδί που, βγήκε αμέσως έξω δεν είπε κάτι για την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε από φόβο και ντροπή. Το αγοράκι ξαναμπαίνει μέσα και συνεχίζει το μπάνιο του όταν το «σεξουαλικό αρπακτικό» εμφανίζεται και πάλι μπροστά του και αρχίζει για δεύτερη φορά να του αγγίζει τα γεννητικά όργανα. Το παιδί, αντέδρασε με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια. Ο πατέρας του μικρού κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησε με το γιο του και όταν το παιδί του είπε τα πάντα, κάλεσε την αστυνομία.

Ο δράστης, βρισκόταν στο χώρο, ευτυχώς δεν είχε προλάβει να φύγει από το κολυμβητήριο και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ζωγράφου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ στο Τμήμα, πήγε και ο πατέρας του 21χρόνου, λέγοντας ότι το παιδί του πάσχει από διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...