Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου – Πυρπόλησαν σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Ελλάδα

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/3 στου Ζωγράφου. Στις φλόγες τυλίχθηκαν σχολικά λεωφορεία, ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ταξίλου καθώς άγνωστοι δράστες οι οποίοι βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό.

Ήταν 03:10 όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητα στο δήμο Ζωγράφου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί και σε παρακείμενα οχήματα.

zografou

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί πέντε σχολικά λεωφορεία, έξι ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες και οι αρχές εντόπισαν στο σημείο ίχνη από βενζίνη.

Το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό αποκλείστηκε από άνδρες της Ασφάλειας, ενώ σε εξέλιξη όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ το Open βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...