Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Πολυτεχνειούπολη: Σε διαθεσιμότητα η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός, η οποία φέρεται να ενημέρωνε τα μέλη των συμμοριών που δρούσαν με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου για τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Παράλληλα, σε βάρος της 22χρονης διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα δόκιμος αστυφύλακας, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Νωρίτερα, η δόκιμη αστυνομικός ήταν μεταξύ των επτά συλληφθέντων στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου που αφέθηκαν ελεύθεροι. Οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργημάτων και για σωρεία πλημμελημάτων, συνολικά 28 αδικήματα, προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθε...

Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά από του Ρέντη μέχρι τα Πατήσια - Τραυμάτισαν αστυνομικό για να μην συλληφθούν

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/4) στην περιοχή του Ρέντη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν...

Φόρτωση άρθρων...