Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ανδρομάχη: «Είμαι Ελληνίδα και με αντιμετώπισαν σαν ξένη, αυτό με ενόχλησε»

«Έχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μας λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε», είπε η τραγουδίστρια.

 

Η Ανδρομάχη, η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε στη φετινή Eurovision την Κύπρο έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και εξέφρασε το παράπονό της. Η τραγουδίστρια τόνισε πως ένιωσε ότι την αντιμετώπισαν σαν ξένη εδώ στην Ελλάδα.

 

«Έχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μας λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε. Γενικά, το μόνο πράγμα που με πικραίνει, για να το πω έτσι, είναι ότι είμαι μία Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα είμαι Ελληνίδα καλλιτέχνης, Έλληνες με ακούνε, για Έλληνες, κυρίως, τραγουδάω, και για τους Έλληνες και για τους Κύπριους εννοείται, και με ενόχλησε λίγο το ότι είδα μια αντιμετώπιση σαν να είμαι κάποια ξένη, από κάπου αλλού, δεν ξέρω πώς να το πω. Αυτό με ενόχλησε», τόνισε η Ανδρομάχη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef – Χαλασμός με τα κρυμμένα σκονάκια για τις συνταγές: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι μάγειρας»

"Θα έπρεπε να ντρέπεστε που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά" φώναζε ο παίκτης του MasterChef. Στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα ...

Φόρτωση άρθρων...