Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Άννα Πρέλεβιτς: Αποκάλυψε ποιο είναι το άγχος που έχει για τον γάμο της

Στην πιο όμορφη φάση της ζωής της βρίσκεται η Άννα Πρέλεβιτς καθώς στο πρόσωπο του Νικήτα Νομικού έχει βρει τον άνδρα που θέλει να μοιραστεί τη ζωή της.

Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς πριν λίγο καιρό δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και ήδη έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για την τελετή που θα γίνει το καλοκαίρι του 2023.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές του στη Σύρο και η Άννα Πρέλεβιτς συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές τους.

Η ίδια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των ακολουθούν της

Μεταξύ άλλων η πρώην σταρ Ελλάς αποκάλυψε το άγχος που της δημιουργήθηκε πρόσφατα σχετικά με τον γάμο της.

«Να σας πω την αλήθεια εγώ που δεν αγχώνομαι για τέτοια θέματα αγχώθηκα τις προάλλες γιατί με ρωτάει ο περίγυρός μου πράγματα τα οποία δεν έχω σκεφτεί ακόμα (ημερομηνίες, διαθεσιμότητες λόγω covid, κλπ) και ένιωσα λίγο άσχημα για μια στιγμή. Αλλά όλα καλά έχω μηδέν άγχος πάλι», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

 

 

αννα

 

Η πρόταση γάμου

Με ανάρτησή της στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι!

Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων!

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου!

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου!

Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos... I love you to the moon and back!

Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», είχε γράψει στο κείμενο που συνόδεψε την ανάρτησή της.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Σε δύσκολη κατάσταση ο Τζέιμς στο αποψινό επεισόδιο - Τι του ανακοίνωσε η παραγωγή

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor προβλήθηκε και είναι επικεντρωμένο στον Τζέιμς Καφετζή. Η παραγωγή μεταφέρει κάποια νέα στον παίκτη της μπλε ομάδας, που θα του φέρο...

MasterChef: Οι κριτές άφησαν άφωνους τους διαγωνιζόμενους -«Βγάλτε τα διακριτικά σας, μπριγάδες τέλος»

«Σας καλωσορίζουμε για δεύτερη φορά φέτος σε μία εβδομάδα-θρίλερ στο MasterChef» είπε στους διαγωνιζόμενους ο Σωτήρης Κοντιζάς. Σε μία ανακοίνωση-βόμβα προχώρησαν οι τρεις κριτέ...

Φόρτωση άρθρων...