Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Απόλυτο μπάχαλο στην κρατική τηλεόραση - Παραιτήθηκε και η πρόεδρος της ΕΡΤ3

Media

Βαράει διάλυση το μαγαζί της κρατικής τηλεόρασης, καθώς μετά τις καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα και ειδικότερα στο Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή, πλέον ήρθε και μία παραίτηση από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΕΡΤ3, Κατερίνα Σαρικάκη, η οποία βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση εδώ και ένα χρόνο.

Όπως αναφέρει το makthes, η Κατερίνα Σαρικάκη δεν κοινοποίησε την επιστολή παραίτησης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στα γραφεία της διοίκησης να μάθουν τυχαία την είδηση.

Οι λόγοι παραίτησης δεν είναι γνωστοί, καθώς την επιστολή έχει στην κατοχή του μόνο ο Βασίλης Κωστόπουλος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κατερίνα Σαρικάκη διαμαρτυρόταν, καθώς δεν της είχαν δοθεί οι αρμοδιότητες, που είχε συμφωνήσει.

Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ3 θα αναζητήσει έμμισθη νέα θέση σε κάποιον οργανισμό, καθώς η θέση της προέδρου της διοικούσας της ΕΡΤ3 ήταν περισσότερο τιμητική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα «Παραπολιτικά»: Αποκαλυπτικό γκάλοπ της GPO - Η Ν.Δ. υπερδιπλασιάζει τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο, Σάββατο 17 Μαΐου, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία, πολλές αποκλειστικότητες, αλλά και με αποκαλυπτικά θέματα και ρ...

Φόρτωση άρθρων...