Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του αδερφού της Μαντόνα –Έβγαλε τα σωληνάκια δύο ημέρες πριν πεθάνει

Media

Ο Άντονι Τσικόνε, ο μεγαλύτερος αδερφός της Μαντόνα, πέθανε από αναπνευστική ανεπάρκεια και καρκίνο του φάρυγγα, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που εξασφάλισε το TMZ.

Ο θάνατος του Τσικόνε τον Φεβρουάριο φέρεται να προκλήθηκε από διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του στοματοφάρυγγα, με τη χρήση καπνού να αναφέρεται ως ένας πιθανός παράγοντας που συνέβαλε, σύμφωνα με το TMZ.

Η αμερικανική ιστοσελίδα αναφέρει πως το πιστοποιητικό θανάτου δείχνει ότι αποτεφρώθηκε, ενώ προσθέτει πως λάμβανε θεραπεία σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Μίσιγκαν όταν απεβίωσε, την οποία πλήρωνε η Μαντόνα.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης πως ο Άντονι Τσικόνε αφαίρεσε τους σωλήνες σίτισης και αναπνοής δύο ημέρες πριν πεθάνει, παρά το γεγονός ότι γνώριζε τις συνέπειες.

 

Η Μαντόνα μιλά για το θάνατο του αδερφού της

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο σύζυγος της αδερφής τους Μέλανι Τσικόνε, ενώ η Μαντόνα μοιράστηκε μια ανάρτηση για τον θάνατο του την επόμενη μέρα.

Αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα αδερφό της, η 64χρονη βασίλισσα της ποπ μίλησε με αγάπη για τη σοφία που της μετέδωσε, τόσο όσον αφορά τη διαφορετική θρησκεία όσο και τους αγαπημένους του μυθιστοριογράφους μέχρι και τις μουσικές προτάσεις.

 

μαντονα

 

«Σε ευχαριστώ που μου τίναξες τα μυαλά στον αέρα ως νεαρό κορίτσι και με σύστησες στον Charlie Parker, τον Miles David, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό, τον Charles Bukowski, τον Richard Brautigan, τον Jack Kerouac, την επεκτατική σκέψη έξω από το κουτί', έγραψε στη λεζάντα μιας throwback φωτογραφίας η Μαντόνα. «Φύτεψες πολλούς σημαντικούς σπόρους».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...