Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Αυτή η νύχτα μένει: Έγινε podcast με πρώτο καλεσμένο τον Βασίλη Μπισμπίκη

Από σήμερα η Νύχτα γίνεται και podcast. Ο Θάνος Αλεξανδρής, συγγραφέας του βιβλίου, υποδέχεται στο pod.gr τους πρωταγωνιστές της σειράς με εξομολογητική διάθεση.

Πρώτος καλεσμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής μου, λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτό τον κόσμο μεγάλωσα. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου».
 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για το ρόλο του και όσα δεν θα δούμε στη σειρά, αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι, διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο «Αυτή η νύχτα μένει», και οι δύο άντρες μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη ζωή τους στη νύχτα και εξομολογούνται τα προσωπικά τους βιώματα.

Η Νύχτα συνεχίζει να γοητεύει το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης κάθε εβδομάδα. Το χθεσινό επεισόδιο βρέθηκε στην πρώτη θέση με 19% στο δυναμικό κοινό, 23,1% στις γυναίκες ηλικίας 18-54 και 20,5% στις γυναίκες 25-44 ετών, ενώ 1.488.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Η Χρύσα αντιλήφθηκε κίνηση του Αλέξη - Μην ψαρώνεις Σταμάτη, τον είδα που έκλεισε το μάτι, είπε

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, μια κίνηση του Αλέξη Παππά έπεσε στην αντίληψη της Χρύσας. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και η ομάδα ...

Φόρτωση άρθρων...