Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του Alpha έκανε πρεμιέρα- Ο ενθουσιασμός στο Twitter

Media

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Οι τηλεθεατές απόλαυσαν τη σειρά, με φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του '80 και όπως φάνηκε, η αναμονή τους δικαίωσε. Έρωτες, πάθη, συγκρούσεις και πολύ τραγούδι είναι τα βασικά στοιχεία που ξεχώρισαν και «κέρδισαν» το τηλεοπτικό κοινό.

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακάλυψε πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. 

Η Ζέτα και η Νίτσα ήρθαν στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά. Ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Όχι μόνο η πλοκή και η σκηνοθεσία, αλλά και οι ερμηνείες των ηθοποιών καθήλωσαν το κοινό, με τους χρήστες του Twitter να μη σταματούν να σχολιάζουν τη νέα σειρά. Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου.

 

Δείτε μερικά tweets:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef 2024 – Trailer 28/3: «Μία από αυτές τις παραφωνίες είσαι εσύ» – Ηλεκτρισμένο το συμβούλιο

Στο χθεσινό επεισόδιο (27/3) του MasterChef οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μία ακόμα ομαδική δοκιμασία. Οι δυο μπριγάδες ασχολήθηκαν με γλυκά, που σίγουρα έχουν δοκιμάσει όλοι κά...

Φόρτωση άρθρων...